APOS Premium Екстра Върджин Маслиново масло - 0.800 л.

  • Brand: APOS
  • Cat No: A0001
Price: 31,00 лв.
+ -
Please choose:

        APOS Premium Екстра Върджин Маслиново масло е продукт на любов и страст, произведен единствено от гръцки маслини, събрани по щадящ плодовете начин и отглеждани в нашите градини в Североизточна Гърция.

 

         Нашият първокласен екстра върджин зехтин APOS Premium е студено пресован при ниска температура /до 25 0 С/ и 4 до 6 часа след събирането на маслините, само по механичен начин в сертифицирана по всички стандарти за качество маслобойна. Незабавното студено пресоване след събиране на маслините води до нисък добив на ултра-премиум зехтин – невероятно концентриран на вкус. Затова и всяка година разполагаме с лимитирано количество.

 

          APOS Premium Екстра Върджин Маслиново масло е филтриран, нерафиниран и без добавки. Той е с много ниска киселинност и притежава богат аромат, леко горчив и пикантен вкус в зеленикаво - златист цвят.

 

          APOS Premium Екстра Върджин Маслиново масло се предлага в метална опаковка от 0.800 л. /сертифицирана за хранителни продукти/, която предпазва продукта от светлина и запазва в максимална степен полезните му свойства. Подходящ както за директна употреба – салати, дресинги, риба и др., така и за термична обработка до 2100 С. 

Delivery
Description
Delivery

По избор на клиента със Speedy или Econt.

Ако желаете доставка с друг куриер, моля да се свържите с нас.

Description

Изключително здравословен продукт, ценен източник на витамини, минерали, полезни наситени и ненаситени мазнини.

  • Произведен единствено от гръцки маслини;

  • Събрани по щадящ плодовете начин;

  • Пресовани броени часове след събирането им /4-6часа/, при ниска температура /до 25 0 С/ и само по механичен начин в сертифицирана по всички стандарти за качество маслобойна.

  • Много ниска киселинност.

  • Притежаващ богат аромат, леко горчив и пикантен вкус и зеленикаво - златист цвят.

  • Предлага се в метална опаковка /сертифицирана за хранителни продукти/, която предпазва продукта от светлина и запазва в максимална степен полезните му свойства.

  • Подходящ както за директна употреба – салати, дресинги, риба и др.,така и за термична обработка до 2100 С.

Да се съхранява на хладно и тъмно място.

Quick Order Without registration
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
The order is sent. We will call you for more information.