Балсамов Дресинг от Червена боровинка - 0.250 л.

  • Brand: TO FILEMA TIS LELAS
  • Cat No: DR002
Price: 8,00 лв.
+ -
Please choose:

Вкусен балсамов дресинг с натурален сок от Червена Боровинка, притежаващ сладко-кисел и плодов вкус. Този невероятно вкусен дресинг съдържа 28% натурален сок от Червена Боровинка! Идеален избор за добавка към салати, месо, риба и дори сладкиши.

 

Натурален продукт, подходящ за Вегетарианци и Вегани. Без Глутен, Без Консерванти, Без Оцветители, Без Изкуствени аромати.

 

Съдържание: Балсамов оцет (оцет от червено вино 33%, концентрирана гроздова мъст), оцет от червена боровинка, 28% натурален сок от червена боровинка, захар, модифицирано нишесте, естествен аромат на червена боровинка. Може да съдържа сулфити.

 

Delivery
Description
Delivery

По избор на клиента със Speedy или Econt.

Ако желаете доставка с друг куриер, моля да се свържите с нас.

Description

Йоргос и София, от Киато Коринт, регион в района на Пелопонес близо до Атина. са създателете на тези чудни дресинги. През 2012 г. те са започнали да създават продукти, посветени на техните деца и майка им Лела.

 

Техните продукти са направени от 100% натурални пресни съставки без добавени захари, оцветители и консерванти. Тяхната цел е да създават продукти с висока хранителна стойност и качество, но разбира се с фантастичен вкус!

 

Те се придържат към всички съвременни регулации за безопасност и качествено производство в съответствие със стандартите на ЕС и FDA. Те също така са сертифицирани за биологични (био) производства.

 

Съхранявайте на хладно и сенчесто място.

След отваряне, съхранявайте в хладилника.

Quick Order Without registration
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
The order is sent. We will call you for more information.